Om os

Arcon Scandinavia

Vi har siden 1997 produceret og solgt kvalitetsprodukter indenfor hår- og kropspleje.

Omhu med udvælgelsen af produkterne har siden starten været firmaets styrke og fundament for den gode respons produkterne har vakt hos vores kunder.

Vi lægger vægt på at anvende så rene og naturlige produkter, som overhovedet muligt.

Naturlighed

I en verden med stigende forurening og allergier, har dette vist sig at være den helt rigtige vej at gå indenfor hår- og kropspleje produkter. Alle vores produkter er således fri for skadelige kemikalier og parabener. Vores produkter er naturligvis testede, men ikke ved dyreforsøg.

Vi i Arcon Scandinavia har tætte kontakter til naturmedicinere både i Danmark og udlandet, hvis ekspertise vi har stor nytte af og som holder os ajour med den seneste udvikling på området. Du kan således trygt anvende vores produkter. De har alle fokus på naturlig sundhed og velvære.

Vores produkter forhandles i Matas Operations A/S, Salling.dk, Helsam A/S, Helsemin A/S, Med24 ApS, Beautycos ApS, Lyko Group AB, skønhedsklinikker og behandlingsklinikker.

Ønsker du informationer om os eller vore produkter, så tøv ikke med at kontakte os på telefon +45 75132090 eller via e-mail (info @ arcondk . dk)

Garanti for kvalitet!

Vi udfører ikke blot aktivt egen forskning og udvikling, men støtter også fornuftige tiltag indenfor sundhedsområdet som sådan, bl.a. via bidrag til Kræftens Bekæmpelse.