HårStopp filosofi

Med HårStopp™ kan du få uønskede hår til at stoppe med at vokse

92 % af alle kvinder i alderen 15-65 år bruger en eller anden form for hjælpemiddel til at fjerne eller dæmpe uønsket hårvækst. Det er både kosmetiske og funktionelle behov, der ligger bag. Mens man taler pænt om hovedhår og siger, at “håret er kvindens pryd”, betragtes hårvækst andre steder på kroppen som uønsket – ofte både hos kvinder og mænd. Desuden er det blevet almindeligt blandt sportsudøvere af begge køn at fjerne alt kropshår før konkurrencer. En række forskellige systemer tages i brug for at bekæmpe “fjenden”: voks, creme, pincet, laser, blegning, elektrolyse, shaver eller barbermaskine. Alle systemerne fungerer efter ét af to hovedprincipper: depilering og epilering. Depilering betyder, at man enten skærer/ klipper eller bleger den synlige del af håret. Der findes også depileringscremer. Ved epilering plukker/trækker/fjerner man hele håret fra hårsækken. Til dette bruges både laser og voks. Mange oplever mindst ét af fem problemer med disse metoder:

  • Huden bliver irriteret, rød eller øm.
  • Hårvæksten kommer hurtigt og kraftfuld igen – og hvis du skærer/klipper, føles genvæksten ofte hård – nærmest som skæg.
  • Ordentlig fjernelse er tidskrævende.
  • Visse af metoderne er meget ubehagelige, de rykker i huden og gør ondt.
  • Professionel hjælp er kostbar.

Desuden har alle disse metoder det til fælles, at de ikke giver varige resultater.

Forestil dig ikke at have et eneste uønsket hårstrå mere - ville det ikke være rart? HårStopp™ er en løsning, der giver resultater

HårStopp™ er en creme, som er skånsom, sikker og effektiv. Med HårStopp™ er det for første gang muligt at stoppe uønsket hårvækst. Kliniske undersøgelser bekræfter dette. Efter daglig brug i 3-6 måneder er det efterfølgende tilstrækkeligt at påføre cremen 2-3 gange om ugen for at fastholde resultatet. Desuden fugter og blødgør HårStopp™ huden. Der er ikke rapporteret om hudirritation ved brug af HårStopp™. HårStopp™ er en blød og let kosmetisk creme, der hurtigt optages af huden og ikke føles fedtet, men frisk, elastisk og blød.

HårStopp™ er klinisk testet, og de aktive ingredienser er verdenspatenterede. HårStopp™ findes i tre udgaver – HårStopp findes i tre varianter – én til krop, én til ansigt og én til bikini. Sidstnævnte udgave kan også bruges på særlig ømtålelig hud og indeholder flest af de aktive virkestoffer, da hår i bikinilinjen ofte er ekstra genstridige.

Skånsom, sikker og effektiv

Naturlige ingredienser

Klinisk bevist